Har din virksomhed maskiner med stort forbrug af vand, el, gas, lufttryk? DS Energy kan hjælpe dig med at undgå spild, uhensigtsmæssig drift og uheld. Her kan du læse, hvordan KSN Industri så dyrt vandspild og fik det reddet.

 

Situationen

Et dyrt anlæg til produktion af demineraliseret vand ud fra rent drikkevand blev installeret hos vores kunde med lovning om en virknings­procent på ca. 60%. For at sikre vished om effektiviteten, installerede vi måling. Det viste sig, at effektivi­teten kun lå omkring 20-30%. Leverandøren blev indkaldt – alle filtrene var monteret forkert. Det blev rettet, og nu er ­effektiviteten 60% og overvåges konstant.

 

Udbytte

  • En alt for lav virkningsgrad blev gjort synlig
  • Uden måling var fejlen aldrig blevet opdaget
  • Maskinene er nu fuldt monitoreret og effektivitetsgraden kontrolleres
  • Det sparer 50% rent vand på driften af maskinen Leverandøren havde lavet 10 lignende installationer – alle med samme fejl. De er nu rettet til glæde for pengepung og miljøet

 

%d bloggers like this: