Opret din virksomhedsprofil

Når du har oprettet dig som medlem og er logget ind, er det tid til, at du begynder at opbygge din virksomhedsprofil! Du skal blot følge de trin, du vil blive præsenteret for, når du tilgår din profil. Tjek følgende billede, det viser dig, hvordan du får adgang til din profil, og hvordan du begynder at opbygge den.

Obligatoriske oplysninger

Det næste trin er at begynde at oprette din profil. Ikke alle trinene er obligatoriske, men følgende under kategorien ‘Grundlæggende profil’ er påkrævet, før du kan offentliggøre din profil og begynde at bruge funktionerne på Greenlink.

  1. Virksomhedsnavn
  2. Vælg en branche

Hvis du ikke ønsker at udfylde resten af ​​profilen, kan du trykke på ‘Gem på Greenlink’ og begynde at bruge funktionerne og funktionerne! Du kan altid få adgang til din profil på et senere tidspunkt og udfylde de resterende oplysninger eller redigere din profil.

Valgfri information

Jo mere informtion du udfylder på din virksomhedsprofil jo lettere er det for dig at få maximal udbytte af platofrmen.

  • Hvor er din adresse? Hvis du vælger at udfylde en adresse, vil du være synlig på kortet, som du kan få adgang til via ‘Kort’ i navigationslinjen. Vi anbefaler, at du indtaster din virksomheds- eller organisationsadresse.
  • LinkedIn, E-mail, Telefon, Hjemmeside Så andre medlemmer af Greenlink at kontakte dig.

Husk altid at klikke på ‘Gem på Greenlink’, når du har foretaget ændringer i din profil! Når du gemmer din profil på Greenlink, kan andre medlemmer se din profil, og du kan gøre brug af alle funktionerne på platformen.

Hvis du ikke ønsker at udfylde resten af ​​profilen, kan du trykke på ‘Gem’. Du kan altid få adgang til din profil på et senere tidspunkt og udfylde de resterende oplysninger eller redigere din profil.